Outfit of the day #2

Katamaran-tur

På vores ferie til Gran Canaria var vi på to decideret udflugter. Den første var en bådtur med en katamaran som er ret populært dernede. Jeg formåede at “ødelægge” mit undervandskamera (klappen ind til batteriet blev skæv da jeg faldt med det i hånden, og nu frygter jeg det ikke er vandtæt længere – har i hvert fald endnu ikke turde udfordre skæbnen!) og det skete på den første dag. Derfor har jeg altså ikke nogen mega seje undervandsbilleder, desværre. Bådturen var bare ren afslapning. Desværre var der ret overskyet så faktisk en smule koldt ude på havet, men lise fik kørt på vandscooter, vi var på bananbåd og snorklede en smule. Bølgerne var afsindigt høje når vi sejlede så hele båden blev oversvømmet! Vores bøger, tøj, håndklæder og kameraer fik en ordentlig tur. Heldigvis overlevede begge vores kameraer, bøgerne er blevet en kende mere rustikke og tøj og håndklæder tørrede igen! 😉

Eftersom bølgerne gik så meget amok turde vi ikke tage kameraerne frem igen… Så det er de eneste billeder jeg har taget. 
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #2