Nikon D3100

Mandagsønske #1

Jeg går for tiden og drømmer om mange ting. Ting som jeg altså ikke har råd til. Men man har lov til at drømme, og det vil jeg gøre lidt højlydt hver mandag fra nu af.

Det første mandagsønske er noget jeg har ønsket mig længe, men som heldigvis alligevel har bedst af at vente til jeg flytter hjemmefra. Jeg ønsker mig inderligt et stort verdenskort hvor jeg kan sætte nåle i de steder hvor jeg har været. Jeg har ikke været så forfærdeligt mange steder, men de steder jeg har været ligger forholdsvist spredt ud. Og det synes jeg altså er ret sejt at kunne se på. Desuden giver det sådan en lækker fornemmelse i maven når man kan sætte en nål mere i!
Hvis jeg anskaffede mig kortet nu, ville nålene skulle sættes disse steder.

Jeg har da været lidt flere steder, men når kortet er i så lille format ville de skulle sidde oven i hinanden flere steder. Så det har jeg ikke gjort.
Jeg har været i følgende lande (men nogen af dem er så store at de godt kan få flere nåle!):
Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig, Østrig, Malta, Estland, Egypten, Gran Canaria og Fuerteventura (spanien), USA og selvfølgelig Danmark. Jeg glæder mig meget til at skulle tilføje flere lande til listen!
Så det var altså mandagsønske #1. Et stort verdenskort til at hænge i min stue, når jeg engang flytter hjemmefra.
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nikon D3100