Hunger games: catching fire

Nikon D3100

Jeg er bange for at jeg har opdaget at jeg ikke er særlig god til at betjene mit spejlrefleks kamera. Selvom jeg gerne indrømmer at jeg ikke er nogen haj til det, så synes jeg alligevel at billederne fra ferien blev mere end almindeligt dårlige. Jeg havde flere gange problemer med at den ikke ville stille skarpt (altså ikke fordi den ikke ville fokusere, billederne blev bare sløret), som jeg ikke kunne se på skærmen på kameraet, men da de kom på computeren var mange af billederne simpelthent så dårlige at de ikke kunne bruges. Jeg havde også problemer med at motivet var for lyst (jeg ved godt det er lidt tricky med så meget sol…), og ligemeget hvad jeg gjorde ved lukketid og blænde så fungerede det ikke.

Jeg har nu haft kameraet i ca. 5 måneder og har flere gange været glad for det. Blandt andet har jeg taget nogen ret gode billeder til photoshootet med Lise, og en del af billederne på årets spejderlejr var altså også ganske tilfredsstillende. Måske er jeg kommet til at rode ved noget jeg ikke skulle derpå, når nu det kun er denne gang det ikke har fungeret ordentligt for mig, eller kan det virkelig have så meget at gøre med sollyset fra oven? Når det så er sagt, så burde jeg virkelig alligevel blive bedre til at betjene så godt et kamera.

Mit smukke kamera, som jeg helst ikke vil være foruden!
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunger games: catching fire