Jeep- og kamelsafari

We miss you!!

Når man er på charterferie, nærmere bestemt all inclusive, så er tjenerne/bartenderne virkelig søde. De skal ikke tænke så meget over hvem der bruger flest penge osv, og de er egentlig bare ude efter lidt sjov i gaden! De spottede os rimeligt hurtigt den første aften og drillede os efterfølgende resten af ferien med alle mulige ting. De vidste altid hvad vi skulle have at drikke (dos San Franciscos!) og elskede når vi sad oppe i selve baren og drak. De prøvede også optil flere gange at drikke os fra sans og samling ved at lave drinks’ne halvt-halvt med alkohol. Det lykkedes for dem én aften, og den aften tog vi nogen mærkelige billeder…. I får nu et eksklusivt kig ind i en “Julie og lise gone wild” aften!


Selvom vi gerne indrømmer vi blev drillet meget med den aften så havde vi det fandme sjovt! (Det af det vi kan huske…) Kunne virkelig godt lige bruge en aften med dem igen 😉 og selvfølgelig ikke at forglemme de tre der ikke stod i baren den aften. 
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeep- og kamelsafari