Juleland

Når julen er forbi..

Nu er julen så småt ved at være ovre og det nye år er på vej. For mig har julen stået på ren familiehygge, afslapning og julefrokost. Jeg fik nogle skønne gaver, blandt andet en trolley til min håndbaggage. Jeg har rejst en del på det seneste og har efterhånden erfaret at sådan en er nødvendig! Den skal med mig på mit eventyr i det nye år 🙂 

En anden ting jeg fik til jul;
Det er helt utroligt så meget man tillader sig selv at spise fordi det er jul… 
Mit næste projekt er at få styr på tingene herhjemme. Der skal arbejdes, ryddes op og gøres rent, pakkes og siges farvel. Jeg har allerede sagt farvel til den første: min søster som 1. juledag tog til Brasilien for at besøge sin veninde og rejse rundt i 26 dage. I det nye år skal jeg igen være au pair denne gang i Madrid! Jeg glæder mig meget til at opleve dette nye sted og har en rigtig god fornemmelse omkring min værtsfamilie 🙂 Jeg fortæller lidt mere i det nye år. 
Håber i havde en rigtig dejlig jul, og at i kommer godt ind i det nye år!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleland