Príncipe Pío

Let the adventure begin!!

Da jeg igår fik af vide at næste weekend børnene er hos deres far, er der fri fra skole fredag den 31. Det vil altså sige, at børnenes far henter dem efter skole om torsdagen, og min weekend starter dermed torsdag den 30. klokken 9 og slutter mandag den 3. klokken 17. Jeg var ikke sen til at beslutte at så skulle der ske noget spændende i den weekend!

Nu har jeg så booket mine flybilletter, og den står på 4 dage i Barcelona! Jeg er normalt lidt skeptisk overfor at rejse alene, men jeg bliver nødt til at udnytte de muligheder jeg har for at se noget mere af verden. Jeg skal bo på et hostel, da det er billigst og der er mulighed for at møde andre rejsende, som ligger inde midt i byen. Jeg skal altså bo i gåafstand fra Sagrada Familia, Ramblas og mange andre ting.  Jeg er lidt spændt på hvordan vejret bliver, men 14-15 grader skulle ikke være for meget at forlange. Nu skal jeg bare have planlagt mit program, ladet kameraet op og vente spændt de næste 10 dage! Jeg er så begejstret over hvor god en au pair mulighed jeg har fået 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Príncipe Pío