En uge er gået

Weekend!

Så er det allerede lørdag aften, tiden går så stærkt når man har det godt!

Igår gik med at se noget viaplay og melde mig ind i fitness. Det var også noget af en oplevelse, kan jeg godt fortælle jer! Det er ret dyrt (55€ om måneden), men jeg har så meget fritid at jeg nok skal få det til at være pengene værd 🙂 Om aftenen tog Amber, Jess og jeg downtown til Sol (som er the place to be, både angående gågader med shopping, restauranter, biograf og diskoteker) for at spise. Vi var på TGI fridays, som ikke er særlig spansk, men vi tager det lige lidt roligt her i starten. Det vil altså sige at vi går steder hen hvor menukortet er på engelsk og vi kender det meste af maden 😉 Vi hyggede os rigtig meget, snakkede og drak lidt vin. Bagefter gik vi ud på Sol square hvor der er rigtig mange mennesker om aftenen, og hvor blandt andet alle pubcrawl guiderne befinder sig. Vi var ikke interesserede i at gå i byen som sådan, bare se os lidt omkring. Vi snakkede med en enkelt guide, hørte lidt om pubcrawlen osv, og tog derefter hjem i seng. Det regnede nemlig også lidt. Da man spiser aftensmad så sent her, var jeg alligevel først hjemme klokken 00:45.

Idag sov jeg længe fordi der jo ingen børn er, og nød en god morgenmad. Efterfølgende tog jeg op for at træne for første gang, som faktisk var virkelig lækkert. Til frokost fik vi vildt god kalkun med grøntsager og æblemos. Min værtsfar er faktisk en rigtig god kok, og han elsker at lave mad. Det kommer jeg til at nyde godt af! Ellers har jeg ryddet lidt op og lavet resten af mine spansk afleveringer til imorgen. Nu står den på håndbold i fjernsynet, Danmark spiller jo mod Spanien! Imorgen er planen at pigerne og jeg tager ind til principe pio som er et stort shoppingcenter. Vi mangler nemlig allesammen nogen forskellige ting og vil gerne være indendørs da det skal regne igen imorgen. Jeg er virkelig glad for hvor hurtigt jeg er kommet godt ud af det med de piger!

Patrick fra svampebob firkant plejer min vablede tå!
Har brugt shoe stretch for at mine sko ikke skaver længere – og det virker! 
Min første træning i fitness!

Jeg er vildt dårlig til at tage billeder, men jeg ligger ikke selv mærke til det, fordi jeg snapper rigtig meget med Lise. Så tænker jeg ikke lige over at billederne altså ikke bliver gemt og at jeg skal tage et seperat. Jeg skal nok gøre alt jeg kan for at blive bedre til det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge er gået