FITUR

Weekenden

Undskyld at internettet er så dårligt her, indlæggene bliver aldrig udgivet… Jeg skal gøre det til en vane at gå ind og tjekke bloggen efter jeg har udgivet indlægget, og se om det egentlig er der.
Nå, men i skal ikke snydes for søndag, som egentlig ikke var vildt begivenhedsrig, men hold op hvor havde jeg brug for sådan en dag!

Fra 13-15 går børnene til fritidsaktiviteter i country clubben, hvor de alle har golf og pigerne har rulleskøjteløb. Den danske au pair jeg mødte lørdag valgte også at tage med sin værtsfamilie i klubben, så vi kunne ses og nyde det gode vejr. Hendes børn har godtnok aktiviteter fra 12-14 så vi overlapper kun en time. Vejret var vildt lækkert med høj solskin og vi nød det i fulde drag. Det føles allerede som om jeg har kendt Marie meget længe! Eftermiddagen brugte jeg med søde Amber, da vi begge havde brug for at komme lidt ud. Vi fik noget frokost og bagefter tog hun med mig hjem for at hente mit kamera og blive vist lidt rundt i mit nabolag. Vi havde nemlig besluttet os for at lege turister ved Bernabéu. Der gik vi hen, og tog en heeel masse billeder uden for stadionet! Vi var der først ved 17:45-tiden og de lukker klokken 18:30 for rundvisningerne indenfor, så det valgte vi at vi ville gøre en anden dag med nogen af de andre piger.

Et lille bonusbillede som jeg synes var sjovt… Nogen havde efterladt en cap på en bil

Søndag aften gik med at færdiggøre afleveringerne til om mandagen… Blev dog færdig, men det krævede en hvis viljestyrke! Nu er jeg så igang med at færdiggøre afleveringerne til næste mandag, da jeg jo tager til Barcelona imorgen!! Wuhu, glæder mig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITUR