Sevilla - mit næste eventyr

Lige nu

Holder lige to minutters pølepause, hvor lola spiller på ipaden. Hun er ret vild og glad for jorden er giftig… 

Jeg havde ellers sagt hun kun måtte låne min iPad hvis jeg måtte hive hendes rokketand ud – noget for noget, ikke? 😉 men den pige har det med at kunne overtale mig. De der hundeøjne og den søde pigestemme der siger “din sødeste lillesøster kan da godt få lov at låne ipaden i bare 10 min, ikke?” – det er altså ikke til at stå for… Tror hun kan få mig til en del mere end hvad godt er! Haha, godt hun ikke selv ved det.. Endnu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sevilla - mit næste eventyr