Mario kage

Sevilla – mit næste eventyr

Da mine værtsbørn er hos deres far i påskeferien og mine værtsforældre skal ud at rejse, er jeg også “tvunget” til at tage et sted hen. De er nemlig ikke glade for at skulle efterlade mig i lejligheden alene i 12 dage, hvilket er forståeligt. Nu har jeg så endelig fået booket sovested! Da det jo er påskeferie er det lidt dyrere, og det kommer da også til at tømme godt ud i pengepungen. Jeg har nemlig oveni også besluttet mig for at jeg fortjener en lille smule (okay, meget!) eksta luksus. Jeg nød at være i Barcelona, men ved også godt at 4 dage er RIGELIGT på et hostel for mig. Især det hostel jeg boede på i Barcelona. DERFOR har jeg bestilt 7 overnatninger på Hilton Garden Inn, som har buffeter til alle måltider (mod merbetaling selvfølgelig), gratis fitnesscenter, udendørs swimmingpool og bare lidt mere luksus end et hostel… Sevilla har lige nu omkring 19-20 grader så jeg regner med at der fra den 10. april er godt nok vejr til at kunne nyde poolen og sole mig lidt med en god bog. Hotellet ligger godtnok 5 km fra Sevilla centrum, men har gode busforbindelser så jeg klarer mig nok. Derefter har jeg booket 2 overnatninger på et hostel inde midt i byen. Det ser til gengæld også lidt finere ud end det i Barcelona, så skal nok klare den. Jeg skal “kun” være væk i 9 dage, har fået lov til at være alene herhjemme de sidste 3. Vil nemlig også gerne nyde lidt af tiden med mine søde veninder her i Madrid. Nu venter jeg bare på at mine værtsforældre bestiller min fly- eller togbillet som de har været så søde at donere til mig pga. “tvangsrejse”. 

Det var egentlig meningen jeg ville have været i Grenada også, men jeg har besluttet mig for at gøre lidt mere afslapning ud af ferien. Jeg tror godt jeg kan nå at se alt der skal ses i Sevilla men stadigvæk hygge mig i solen og slappe af. Glæder mig i hvert fald!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mario kage