Essie neglelakker

Det der vægttab

Jeg har nu boet her i Madrid i snart 9 uger. Lige siden har jeg prøvet at få nogen af de efterhånden mange overflødige kilo til at forsvinde. Det er jo ikke fordi de ligefrem rasler af, og selvom der er gået 8 uger med træning så er det altså stadig lidt en kamp for mig at komme i fitness. Jeg må indrømme at det nok bare aldrig bliver min yndlingshobby! Når det så er sagt så går det da i den rigtige retning. Også selvom man ikke lige kan se det i spejlet fordi forandringerne jo ikke er sket fra den ene dag til den anden. Jeg elsker når jeg ser små tegn på at jeg faktisk har tabt mig – som feks på disse billeder:

Hallo røv, er du derinde?? For det der godtnok ikke sådan ud! Jeg svømmer da i dem om bagen. Det ser ikke pænt ud! Men derfor gør det mig jo glad alligevel 😉 
Jeg er begyndt på et løbetræningsprogram som skal ende ud i at jeg kan løbe 10 km uden stop. Ja den er god nok, haha. Troede heller ikke selv på det i starten men det går bestemt fremad 🙂 Kan nu løbe 14 min uden stop og det er bestemt en forbedring – da jeg kom kunne jeg knap løbe et minut før jeg var ved at dø og ikke kunne få luft. Jeg ved ikke hvor langt jeg løber, for det er sjældent jeg tager de lange stræk. I følge planen er det nemlig interval med gå og løb. Men snart tager jeg en løbetur så jeg kan se hvor langt jeg kan komme uden at stoppe 🙂 Nogen dage siger mine skinneben og knæ bare STOP jeg gider ikke, så det kan godt være lidt umotiverende. Men jeg gør mit bedste! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie neglelakker