Santander

Hverdagshalløj

Når man tager sin mindste med på legepladsen for at hygge mens de store studerer – så har jeg erfaret at når man vil forkæle hende hemmeligt, uden de andre skal vide det, så lad hende ikke vælge blåt blandselvslik… 

Igår var jeg på starbucks med den danske pige hvor vi brugte et par timer på at være lidt negative, da hun ikke rigtig gider at være her længere. Men efter lidt negativitet blev det vendt til at der faktisk ikke er så lang tid tilbage, og at der pludselig var en hel del ting at se frem til! For os begge to altså.
Idag skal jeg Skype med min søster hvor der skal ordnes lidt diverse booking 😉 og senere disker Amber op med frokost. Har haft så travlt med aftaler i løbet af dagen det sidste stykke tid, at jeg ikke har trænet siden torsdag…
Den anden dag gik pigerne i mit skab og det endte således;
Åh hvor de altså bliver skønnere og skønnere! Og ikke mindst forbedres deres engelske hver dag. det gør mig altså lidt stolt 🙂 
Håber i har det godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Santander