Hverdagshalløj

Så er turen hjem bestilt

Igår bestilte jeg min flybillet hjem til Danmark. Jeg flyver bare ikke hjem fra Madrid.
Min søster kommer her til Madrid fredag den 30 maj, som er min sidste arbejdsdag her. Her bliver vi indtil søndag den 1 juni, hvor jeg viser hende lidt af min by 🙂 Søndag tager vi så flyveren til elskede Barcelona så jeg kan vise hende min yndlingsby i hele verden! Og så jeg selv kan nyde den skønne by i sommervejr. Ååh hvor jeg glæder mig! Har simpelthent så mange ting at se frem til for tiden. Den 5 juni tager vi så flyveren hjem fra Barcelona til lille Aalborg.

Om 2 uger præcis sidder jeg i et tog på vej til Sevilla hvor jeg skal nyde livet i 9 dage. Forhåbentligt bliver vejret bedre inden, for lige nu skal det regne hver dag så langt frem vejrudsigten siger, i både Madrid og Sevilla. Det der skønne forårsvejr jeg snakkede om må altså meget gerne snart komme igen! Nogen gange tænker jeg at jeg egentlig er en ret heldig pige, men når alt kommer til alt er det jo beslutninger jeg selv tager og ting jeg selv betaler for. Er bare glad for at verden er så fuld af spændende muligheder 😉 Når det så er sagt, så glæder jeg mig så sindssygt meget til at komme hjem til Danmark, nyde en god sommer, forhåbentligt komme ind på mit drømmestudie og blive faster!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagshalløj