Næsten ovre!

Ferieeee

Så er børnene sendt i skole og jeg har officielt ferie indtil mandag den 21! Mit tog mod Sevilla går klokken 13:30 og morgenen skal gå med at pakke, gøre mig klar og glæde mig 😉 Vi havde en super stressende morgen. Jeg spørger lige for en god ordens skyld min værtsfar om han stadig kan køre mig til toget som han lovede da vi bestilte billetterne. Det kunne han så ikke… Det viser sig så at begge har så travlt idag at jeg ikke ser dem mere inden jeg tager afsted og så var der lige pludselig nogle ting der skulle ordnes. Min kuffert skulle hentes op fra kælderen, de skulle sætte ekstra penge på min mobil (da jeg ikke har penge til at ringe for normalt), der skulle forklares hvordan og hvorledes jeg kommer til togstationen og hvordan jeg skal håndtere alarmen da jeg kommer hjem fra ferie en dag tidligere end dem. Så skulle jeg selvfølgelig også have løn og heldigvis valgte de at betale mig for næste uge også selvom jeg jo slet ikke skal arbejde, og så gav de lidt ekstra oveni = 200€ i løn! Det var da rart. 

Jeg glæder mig bare til at ankomme i Sevilla klokken 16 og nyde at jeg endelig har ferie – vejret kan man jo heller ikke sætte en finger på. Eneste nedtur er at jeg jo er alene og ikke kan smøre min egen ryg i solcreme…. Men hvis det er det værste så skal det hele nok gå 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten ovre!