Randomness

Hala Madrid

Det er min arbejdsweekend, men igår havde jeg allerede fri klokken 16 så Amber og jeg aftalte for noget tid siden at tage ud og spise. Normalt spiser vi på TGI downtown men der ligger en rigtig tæt på mig som altså er hurtigere at komme til for os begge to (og rigtig hurtig for mig), så den var vi på for anden gang. Lige inden jeg tog ud for at møde hende havde jeg sovet fordi jeg begyndte at føle mig lidt syg, men jeg mødtes selvfølgelig med hende alligevel. Vi havde aftalt at mødes ved Santiago Bernabeu hvor hun kommer af metroen og hvor jeg kan gå til. På vej derhen kan jeg ligesom godt fornemme at der skal være kamp og da jeg står og venter på Amber ude foran metroen tager det hende mere end 15 minutter fra hun kommer af toget til hun er over jorden igen… Jeg siger så sådan lidt for sjov at det kunne være sjovt at gå hen og se om der var flere billetter og efter er par minutter har vi gejlet hinanden så meget op at vi ender med at gå hen og spørge. Og der er billetter! Selvom vi havde sat en max på 45 euro men ender med at betale 80 som er de billigste der var tilbage var det en vildt nice oplevelse! Kanon stemning og så hjalp det jo også en del at de vandt 4-0. Vi var i hvert fald glade for at vi gjorde det helt spontant! Desværre havde jeg jo ikke mit gode kamera med fordi det var spontant og mobilen gik ud i halvlegen, men vi fik da lidt billeder. Bagefter tog vi så på TGI for at få aftensmad (vi var pludselig rimelig sultne!) og selvom vi fik et bord tog det 100 år at få mad fordi alle kom på samme tidspunkt. Da vi har spist har jeg det virkelig dårligt og vil bare gerne hjem. Idag har jeg indtil videre ikke arbejdet pga sygdom men helt ærligt vil jeg også hellere være syg end arbejde idag…. Men jeg kommer nok til at arbejde lidt senere hvis jeg kender dem ret. 

Her er lige lidt billeder fra igår;

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Randomness