Sevilla

Indlæg nr 200 og Lolas fødselsdag

Indlæg nummer 200. Wow. Har haft bloggen i 1 år og 9 måneder og selvom det går lidt op og ned med antal indlæg så elsker jeg virkelig at skrive på den – og jeg elsker at kunne se at nogen virkelig læser den. 

Idag er det Lolas fødselsdag. Jeg ved ikke om det bare er ved den her familie eller om de virkelig går så lidt op i fødselsdage her i Spanien… Det er ikke fordi jeg synes mine fødselsdage derhjemme har været noget kæmpe specielt men jeg er godtnok taknemmelig for morgenvækning med sang og gaver når man har oplevet det her. Javier havde jo fødselsdag i februar, men da han vågnede op ved sin far og gik i seng ved sin far så jeg ikke andet end at han fik kage, så det var svært at vurdere hvor meget han blev fejret. Igår tog min værtsmor alle ungerne med ud en tur, og da de kom hjem viste det sig at de skulle købe Lolas fødselsdagsgave… Hun er blevet 8 år, og alligevel fik hun selv lov at gå ind i en legetøjsforretning og vælge en gave fra sin mor og en fra sin mormor og mormor. Dagen før sin fødselsdag. Ingen indpakningspapir eller overraskelsesmoment. Dét kalder jeg fesent! Jeg vækkede ungerne som altid og vækkede Lola med kys og kram og dansk fødselsdagssang. Da hun så sin mor og Pepe klappede de hende på hovedet og sagde tillykke med fødselsdagen. Hun skulle selvfølgelig have noget med at dele ud i skolen som er mælkesnitter til børnene og merci chokolade til alle hendes lærere. Altså en pakke merci til hver af hendes 7 lærere. Nogen der fornemmer det samme som jeg, at hendes fødselsdag bliver købt “god”? Anyways, når jeg henter dem fra skole tager de ud og får kage et sted (jeg tager ikke med (ved ikke om jeg er inviteret men ligemeget hvad tager jeg ikke med) da jeg synes de skal have lov til at have lidt spansk tid og ikke tvinges til at snakke engelsk), når de kommer hjem får Lola sin gave fra mig og i aften spiller Real Madrid semifinale mod Bayern i Champions League så det er vist det fejring hun får for idag. Imorgen skal de hen til deres far så der er nok lidt mere fejring. Men jeg må ærligt indrømme jeg synes det er fesent. Jeg skal i hvertfald gøre mit til at hendes dag bliver en smule bedre.
(Jeg elsker dig meget – tillykke med fødselsdagen!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sevilla