En del af Bloggers Delight

Mester i overspringshandlinger

Jeg er overbevist om at flere af jer der læser med derude, har svært ved at gå igennem en dag uden en overspringshandling eller to… Jeg kender det alt, alt, alt for godt selv. Man har nogle gøremål man bare skal have lavet i løbet af dagen, og så er der også ofte en del af dem man gerne vil have lavet. I dag har i alle tilfælde ikke været en undtagelse for mig! Jeg havde faktisk få ting jeg skulle have lavet, udover arbejde selvfølgelig; købe skemad, købe gave til Lola, lave mine squats og lave min spanskaflevering (som jeg skulle have afleveret igår, men fik udskudt grundet sygdom i weekenden og igår). Hvor mange af tingene tror i jeg nåede at få lavet? Købe ind er jo ikke så svært, og jeg vidste lige hvad Lola skulle have så den kunne jeg også lige klare. Men hverken squats eller aflevering lød særligt tiltrækkende, så fik kun lavet halvdelen af afleveringen. Den skal afleveres i aften, så det må jeg jo gøre efter arbejde. Og squats’ne fortryder jeg altid at jeg ikke har delt ud på dagen, når jeg står lige inden jeg skal i seng og skal lave 100 squats. Til gengæld fik jeg lavet det jeg gerne ville; nemlig få flyttet min blog til Bloggers Delight. Jeg har brugt en del energi på en header jeg kunne være tilfreds med og alle de skøre ting man kan ændre på herinde. Så fik jeg også lige set aftenens afsnit af Paradise Hotel og lagt neglelak. Allesammen ting der virkelig godt kunne være udsat til imorgen. Eller dagen efter for den sags skyld. Men det er bare de ting der er sjovere at lave, ikke? Jeg håber jeg en dag bliver en af dem der godt kan udskyde overspringshandlingerne til efter dagens gøremål – for så er de jo egentlig også en del sjovere at lave, når der ikke hænger en sort sky over ens hoved. Men så kaldes de vel ikke overspringshandlinger længere…?

procrass

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12190345/?claim=3fqc748c4re”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En del af Bloggers Delight