Det er søndag...

Motion for en dag

Skal lige love for jeg fik dagens motion igår. Besluttede mig for at gå ud til Amber hvor jeg havde en frokost aftale, i stedet for at tage metroen som altid – der er 9,7 km. Gåen med børnene er altid lidt ekstra om tirsdagen da de skal forskellige ting forskellige steder så der går jeg altid minimum 2-2,5 km. Mandag begyndte jeg på 30 day squat challenge, så jeg lavede selvfølgelig også mine 55 squats. Vi var egentlig stoppet til svømning men børnene ville så gerne fordi der har været den her pause på næsten to uger, så det tog vi også lige med igår. Idag er jeg så super smadret i min krop og må hellere tage den med ro (udover min squat challenge), og imorgen tror jeg at jeg går ud til Amber igen! 

Her er lige et billede af den lækre salat hun diskede op med – for det står jo stadig i Sundhedens tegn! (Især efter min ferie i Sevilla som INTET godt gjorde for mig…) 
Følgende lavede jeg til frokost i mandags som var super lækkert;
Ville have taget en lur da jeg fik fri imorges men antennemanden er her og antennen er på mit værelse… Gå nu altså! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er søndag...