Selfies

Brand

Så har jeg også prøvet at aflægge vidneforklaring på spansk… Ville ud at gå en tur lidt tidligere idag da jeg ser flammer stå op af en bil lige ved siden af lejlighedskomplekset. Vidste ikke lige hvordan jeg skulle reagere og må ærligt indrømme at jeg var tæt på bare at gå forbi. Jeg løb ind og hentede tjeneren i cafeen ved siden af vores bygning og han ringede til brandvæsnet. Men som i kan se nåede det at brænde ret godt, og også brænde begge containere ved siden af ned… Bilen var ellers en fin Audi!

20140510-202105.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selfies