Brand

Fødselsdag

Igår fyldte jeg 21 år. Min værtsfamilie er ikke af den betænksomme slags og var heller ikke overrasket over at de hverken ville tilbringe tid med mig eller give mig en gave. Derfor tilbragte jeg dagen med at spise frokost med den søde Marie og aftensmad med den søde Amber. Vi spiste frokost på VIP’s som er en casual restaurant kæde. Spiste denne lækre mad og tænkte ikke på kuren for første gang i flere uger!

20140516-093745.jpg

20140516-093754.jpg

Vi snakkede længe og hyggede bare rigtig meget. Marie er til gengæld af den betænksomme slags og hun gav mig en essie neglelak som jeg overhovedet ikke havde regnet med. Hun havde endda været i flere forskellige butikker for at finde lige præcis den jeg ønskede mig (som hun så betænksomt havde noteret en dag vi snakkede om neglelakker), hun fandt den desværre ikke, men jeg fik i stedet en fin sandfarvet en ved navn “sand tropez”, som også er rigtig fin. I skrivende stund har jeg lige taget den på.

Senere mødtes jeg med Amber til aftensmad og vi spise på TGI som altid. Fik dog kun en forret bestående af nachos med kylling, for jeg var stadig mæt efter frokost. Min telefon var på daværende tidspunkt gået ud så desværre ingen billeder derfra. Nød også en virkelig lækker strawberry daiquiry! Ambers værtsbarn havde lavet et kort til mig hvor Amber så har skrevet en hilsen i, super sødt. Amber tvang mig også til at bære en “birthday girl”-badge. Hvor er det rart når nogen tænker på en!

20140516-094331.jpg

I aften skal jeg fejres med en bytur sammen med Amber, hvor jeg for første gang skal på kapital, der er et diskotek med 7 etager, som har forskellige temaer på hver etage (rnb, disko, salsa osv). Det er min sidste friweekend her og den skal nydes! Om 14 dage kommer min dejlige søster 🙂 glædet mig!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brand