Fødselsdag

Sidste fri weekend

Det er min sidste fri weekend i den her weekend, men desværre ikke sidste weekend her… Skal lige have overstået en arbejdsweekend næste uge også. Om 13 dage kommer min søster og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til det!!

Igår var jeg på kapital for nok første og eneste gang her, og det var en oplevelse! Stedet er så stort og der er noget for enhver. Priserne er en hel anden sag! Det koster 20€ at komme ind men så får man også en drink gratis derinde. Alkoholen sparer de til gengæld ikke på når de laver drinks og de er faktisk stortset udrikkelige efter min mening, også selvom man har fået en god håndfuld allerede. Skal du så have flere drinks koster de fra 12€ og op. Til gengæld behøver man kun 2-3 stykker for at blive godt pløret!

Ambers mor og 3 af hendes veninder er i Madrid denne weekend og de har lejet en lejlighed i La Latina hvor Amber og jeg crashede efter kapital og også gør det i nat. Vi skal dog ikke feste i aften, bare lige ind og vise dem dubliners. Lige nu venter jeg på Amber, vi har lige været hver for sig hjemme i bad og hente nyt tøj som vi skal ned og ligge i lejligheden. Derefter skal vi vist lave lidt seightseeing med hendes mor + veninder (som forresten heldigvis er søde og ikke stille af sig!). Det er rart med en weekend lidt væk fra hvor jeg bor, og det er rart at få så meget ud af min friweekend som muligt! 🙂

20140517-144554.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag