Sidste fri weekend

Still here

Checker bare lige ind for at sige at jeg lever endnu. Jeg har overhovedet ikke haft lysten til at blogge de sidste par uger, jeg har bare gået og ventet på at skulle hjem. Der har været lidt kontroverser mellem mig og (step)faren her, der har gjort at de sidste to uger har jeg bare slet ikke kunne vente med at komme hjem. Heldigvis kommer min søde søster på fredag og så skal vi nyde en uge sammen! Der er slet ikke sket noget spændende (udover i lørdags, som jeg nok lige skal komme med et indlæg om), og ja lysten har ikke været der. Desuden synger min telefon på sidste vers for tiden, så jeg kan ikke engang tage spontane billeder jeg kan ligge ind. Nu vil jeg netflixe lidt inden jeg skal sove for anden sidste gang her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste fri weekend