Minicruise

VM og andet snak

Er blevet en lille freak hvad angår VM. Jeg har væddet med min lillebror hvilket har gjort mig en del mere interesseret, men jeg kan godt mærke at jeg er blevet meget mere interesseret i fodbold generelt, efter at have boet i Madrid (hala Madrid! <3). Sidder klistret til skærmen ved de kampe jeg kan før midnat, men de 1-2 kampe der bliver spillet efter midnat kan jeg desværre ikke holde mig vågen til. I skrivende stund er det Holland der får min opbakning (kom nu ind i kampen altså!). Har været syg on/off siden jeg kom hjem fra Madrid og endelig fik jeg taget mig sammen til at tage til lægen idag, og få penicillin for bihulebetændelse. Så håber jeg snart det går i sig selv så jeg kan få gang i noget motion igen, så det vægttab kan komme på rette kurs igen. Lørdag starter jeg jobbet på strandingskroen igen, og det bliver dejligt med noget rutine!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minicruise