My secret obsession part 2

Så er det i aften det sker!

I aften klokken 00:01 afgøres skæbnen for mange unge mennesker i Danmark! Jeg er en af dem og SHIT hvor kan jeg slet ikke vente. Det er nemlig nu vi finder ud af om vi er kommet ind på drømmestudiet!! Jeg har søgt ind på Sygeplejerske i Aalborg som 1. prioritet, Radiograf i Aalborg som 2. prioritet og Sygeplejerske i Hjørring som 3. prioritet. Begge steder i Aalborg har jeg søgt ind på kvote 2 så jeg er meget spændt. Puha en kildren i maven jeg kommer til at gå med resten af dagen!

20140729-132609-48369986.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My secret obsession part 2