Apropos shopping

En personlig serie

Puha, det er noget af en beslutning jeg har taget mig. Men jeg har besluttet mig nu, og så håber jeg at det bliver taget godt imod.

Jeg har valgt at lave en serie her på bloggen der kommer til at hedde Ugen der gik i motion og mad. Jeg har altid været en overvægtig pige, men især henover gymnasiet og indtil sidste jul er det gået helt over gevind. Da jeg så tog til Madrid i januar besluttede jeg mig for, at de nye omgivelser var et godt tidspunkt at starte en livsstilsændring på. Det har jeg også tidligere skrevet lidt om både her og her. Det gik også ret godt, og endte med et vægttab på 10,6 kg inden jeg tog hjem igen. Desværre er det alt for let at falde tilbage i de gamle rutiner herhjemme, og efter nu at have været hjemme i lidt over to måneder igen, bliver jeg nødt til at gøre noget drastisk. Jeg gik egentlig og holdte vægten den første måneds tid, men lige nu har jeg taget ca to af de kg på igen. Det er dog en vægt der ikke sidder så godt fast (har jeg lært), så de skal nok ryge forholdsvist let igen – problemet er bare at få mere af. Jeg har prøvet. Måske ikke sådan aggressivt nok, da der ikke er sket noget, men min motivationsfaktor er bare helt nede at skrabe bunden. Løb et par uger i slut juni/start juli, men så begyndte arbejdet på kroen og tid sammenlagt med lyst fik det til at smuldre. Hvilket er ærgeligt for det gik faktisk lige så godt!

Anyways, jeg vil nu prøve at finde motivation til et vægttab ved at skrive det ned her på bloggen. Det kommer til at foregå sådan at jeg starter idag, og på mandag skriver jeg så om, hvordan den her uge er forløbet. Jeg er jo på ingen måder ekspert inden for området, og har egentlig heller ikke lyst til at være det. Min motivation er at fortælle andre om opture såvel som nedture igennem sådan et forløb, og forhåbentligt kunne motivere andre. Det grænseoverskridende i hele det her bliver, at jeg skriver min vægt og mine mål således i kan følge helt med i hvordan det går. Og jeg er virkelig ikke glad for hverken min vægt eller mine mål, så det er virkelig grænseoverskridende for mig. Please tag godt imod det. Derudover kommer der lidt om de forskellige op- og nedture, der har været i løbet af ugen, råd og tanker om ting jeg erfarer mig igennem det hele og så selvfølgelig mine mål for forløbet. Jeg er både spændt og nervøs for at skulle lave denne serie, men nu må vi se hvordan det går. Måske dropper jeg det om en måned og måske bliver det så meget en succes for mig personligt at det varer ved længe. Fremtiden er svær at spå om, men jeg ved bare, at jeg har brug for et skub på den ene eller anden måde, og jeg håber sådan at det her er en god beslutning.

Følg i alle tilfælde med, når den første opdatering kommer på mandag!

DSC_2549Mig efter vægttab på de første 8 kg


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apropos shopping