Ingen motion og mad

Nyt nyt nyt

Det er egentlig en uge siden nu, men jeg ville lige vise mit nye hår. Er så glad for det, normalt er jeg slet ikke vovet nok til at springe ud i en mørkere farve, men frisøren insisterede på at det er nærmest min egen hårfarve så det skulle være billigere/nemmere at ordne nu. Er spændt på at se hvad min udgroning siger til det! Det er falmet en smule siden jeg tog billedet, som hun også fortalte mig det ville gøre. Derudover er det blevet tyndet i som aldrig før, og jeg kan rent faktisk styre manken nu – så får vi at se hvor længe det holder 😉 jeg blev klippet og farvet ved eclore hairdresser på boulevarden i Aalborg, og jeg kan meget varmt anbefale det.

IMG_0593.JPG

IMG_0602-0.JPG

IMG_0592-0.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen motion og mad