Kender I det #2

At prutte om prisen er ikke min stærkeste side

I søndags var jeg, som før nævnt, til baggagerumsmarked. Det var egentlig min søster der havde flest (som i meget mere end mig!) ting til salg. Jeg havde bare lidt småting med. Jeg var vildt smadret efter arbejdsweekend, og så erfarede jeg at prisprutning (is that even a word?) ikke er noget jeg dur til… Jeg solgte tingene alt for billigt. Anyways min søster solgte en del, men har stadig en del tilbage. Det var nu meget hyggeligt, hvis bare jeg havde fået lidt flere timers søvn og hvis vejret var varmere. Det er ellers en god måde at komme af med dét, som man ikke bruger alligevel.

IMG_0842-0.JPG

IMG_0841-0.JPG

IMG_0843-0.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender I det #2