Endelig kom du, søndag aften

Top 3 Boyband-sange for tiden

I kunne jo virkelig godt lide min Top 3 feel-good sange så jeg gik straks igang med at finde på nogen nye lister! Den næste i rækken er Top 3 Boyband-sange. I min søgen efter disse sange fandt jeg ud af, at USA ikke rigtig har nogen boybands for tiden. Altså, de der unge søde drenge, der synger om kærlighed. Jeg er en sucker for kærlighed, det har jeg før fortalt. Så lige for tiden er det de her boyband-sange der er på repeat;

Den første sang er 5 Seconds of Summer – Amnesia. Det er meget for nyligt at jeg opdagede 5SOS som jeg personligt synes har en fantastisk klang. De er Australske, og for én gangs skyld, faktisk ikke et boyband der spiller på udseendet. Det er da fedt.

Den næste sang er One Direction – Story of my life. Og før I klager; ja jeg ved godt den er lidt overspillet i radioen. Måske ikke så meget mere, men admitted, det har den virkelig været. Det der er det fede ved den her sang er klart musikvideoen. Hold kæft jeg elsker den. Desuden kan jeg slet ikke få nok af at se på Zayne! De er BTW et britisk-irsk boyband – se lige mig være helt international med boybands.

Den sidste sang er fra gode gamle Maroon 5 – She will be loved. Det er virkelig en smuk sang. Jeg elsker Maroon 5! Og ja, Maroon 5 er et boyband. De er bare af den ældre årgang efterhånden. For lige at toppe den internationale linje her, så er de selvfølgelig fra USA.

Jeg ved godt, at I måske ikke fik indsigt i smukke, dejlige, fantastiske nye sange som I ikke kendte til, men hermed kunne sætte på repeat og lære udenad, inden for kort tid. Men ved I hvad? Der skal også være plads til det vi kender. For det vi kender kan tydeligvis også godt være smukt, dejligt og fantastisk. Og så er der bare noget over at sætte en sang på man allerede kan hele teksten på! Så værsgod, selvom de ikke er nye og hip, så må I gerne spamme repeatknappen alligevel. You’re welcome.


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom du, søndag aften