Min form for fridag!

Change is coming

Jeg ved godt, at jeg skrev at jeg ville blive bedre. Og det skal jeg også nok blive. Men det er virkelig gået op for mig, hvor meget forandring der er sket, for mig personligt, siden jeg ikke kom ind på studiet i september. Det har været godt for mig, bestemt. Men hold op hvor har det også været hårdt. Jeg føler at jeg er en helt ny personlighed, der er ved at komme ud på den anden side. Og det betyder at jeg gerne vil ændre bloggen med mig. På den gode måde! Jeg overvejede først at starte en ny blog, ligesom for at starte på en frisk. Men på den anden side er det stadig en personlig blog, og ændringer følger altså bare med. Jeg kommer ikke igang igen lige nu. Jeg skal snart flytte hjemmefra og sådan, så selvom det føles som lang tid lige nu, begynder jeg nok først at blogge efter jul. Så er det på en måde også en ny start på en gammel blog. Jeg håber i har tålmodighed til at vente og stadig følge med, ellers må jeg bare tage det med for det er min endelige beslutning. Det lyder totalt kliché, men jeg tror virkelig jeg er ved at blive voksen!

Hæng på – og i mellemtiden kan i jo læse nogen af de mange andre gode blogs der er ude i blogverden!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min form for fridag!