Når det hele næsten ramler

Min form for fridag!

Da der er ved at komme styr på det oppe på arbejdet fik jeg igår af vide, at jeg bare kunne holde fri idag! Det er sørme længe siden, at jeg har haft fri på en fredag, uden at have bedt om fri fordi jeg skulle noget. Så idag var min plan at jeg skulle tage dagen som den kom! Åh det har jeg savnet. Det her er en fridag lige efter mit hovede; først skal man sove længe. Lige så længe ens krop kan magte – i mit tilfælde blev den 10:30 idag. Så står man op og spiser lidt usund morgenmad – det er jo fredag og fridag. Jeg spiste chokolade musli! Er der noget jeg ynder at bruge en doven fridag på, så er det at stene et eller andet tv halløj hele dagen. Og det er jo snart jul. Sådan da. Så for mig har den stået på Absalons Hemmelighed hele dagen! Åh fryd. Mit lille julekalendermaraton blev afbrudt af en lille shoppetur, hvor jeg rigtig forkælede mig selv. Det er jo fredag og fridag! Efterfulgt af dejlig sandwich spækket med hvidløg til aftensmad, med et enkelt afsnit af modern family. Og nu ligger jeg selvfølgelig og fuldender mit julekalendermaraton.

Hold kæft (ja undskyld sproget men jeg mener det sgu!) hvor har det været en fridag lige efter mit hovede! Nu er jeg bare klar på en hel arbejdsdag imorgen og til, at min lille basse af en nevø skal døbes på søndag. Jarmen hvor er min energikonto blevet fyldt efter sådan en dag!

IMG_0874.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele næsten ramler