Hvornår skal man have sit shit together

Hvor i alverden bliver tiden af?

dare butterfly

Dare butterfly’en fra vores pubcrawl – man vandt den ved at udfordre – og vinde over – den der havde den!

Jeg har flere gange, åbenbart over de sidste par uger, tænkt at jeg har styr på bloggen og at jeg får skrevet indlæg.

Og det gør jeg også. Bare overhovedet ikke så ofte som jeg troede. Idag skal jeg møde sent pga. aflyste timer, og da jeg efter oprydning, opvask, tøjvask, lektielæsning, bad og you name it, stadig havde tid til overs, tænkte jeg at jeg lige ville lave et drop in. Jeg havde ikke tænkt mig at skrive om hvor hurtigt tiden går, men det bliver det til nu, for jeg fik et alvorligt chok. Jeg har ikke skrevet siden i mandags? og det er fredag idag? Jamen jeg forstår det ikke. Har nærmest ikke skænket bloggen en tanke, jeg troede det var højst to dage siden jeg udgav noget sidst.

Det er så ærgerligt at tiden forsvinder for mig, for jeg vil virkelig gerne give den gas på den her front! Det er da et wake-up call, helt sikkert, haha. Jeg vil gerne fortælle mere om mit studie, det at være flyttet hjemmefra og det at slæbe cykel og dertilhørende øm bagdel op af bakker til det sted jeg kommer til at tilbringe mest af de næste 3,5 år. Og jeg vil virkelig gerne lave bearbejdede indlæg og ikke bare sådan et indlæg som det her, hvor jeg ikke tænker over hvad jeg skriver – jeg skriver det der lynhurtigt falder mig ind. Men dem skal der altså også være plads til.

Nå, men jeg skal i skole nu, i hele 45 minutter! Og nej, det er slet ikke sådan standarden er, det hedder normalt 8-15. I aften skal jeg arbejde, tænk at der faktisk er et liv uden for studiet også. Men jeg nyder det virkelig, det virker bare så rigtigt. Og det er da det vigtigste!


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår skal man have sit shit together