Velkommen til, til alle de nye kapitler

Sygeplejerske to be

keep calm nurse

Idag var dagen! Sgu!

Første dag i den 3,5 år lange rejse jeg nu har påbegyndt. Det er lidt sejt, og jeg må godt være lidt stolt af mig selv. Også selvom jeg idag har formået, at bukke under for vejret og tage bussen i stedet for cyklen, fyldt mit hoved med så latterligt mange nye informationer at jeg har hovedpine og spist bomber af kalorier da skoledagen var overstået. Men jeg har også fået flere søde nye veninder, en booket kalender som jeg ikke har haft længe og en, hvis muligt, endnu større lyst til at blive sygeplejerske.

Så alt i alt en ret god dag, ikke? Jeg glæder mig i hvert fald til at skulle i skole imorgen. Når jeg lige har overstået 15 siders kemi- og 10 siders sygeplejelæsning, et afsnit af modern family og forhåbentligt en virkelig god nats søvn – det får jeg vist brug for!


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til, til alle de nye kapitler