En svær beslutning

12 dage igen…

Jeg har haft et par sure dage uden nogen taknemmelighed fra min værtsfamilies side, selvom jeg måtte arbejde det meste af weekenden pga. at Sara måtte indlægges igen. Jeg er ved at være lidt træt af ikke at  blive værdsat for det jeg gør, for det er bestemt ikke let at være au pair, og da slet ikke ved denne her familie hvor de efterhånden er stamgæster på hospitalet. Jeg kan godt begynde at mærke en smule bitterhed over at jeg har valgt at rematche, og det kan faktisk være temmelig ubehageligt til tider. Men, jeg holder ud, de 12 dage der er tilbage! Skypede med min søde nye familie her til aften og kan slet ikke lade være med at smile. De lovede at vi nok skulle lave nogle spændende ting og have det rigtig sjovt, så de kunne gøre lidt op for de småtriste tider jeg har haft her. Og da jeg fortalte at min medbragte garderobe slet ikke er vintervenlig, eftersom jeg troede jeg skulle tilbringe et år i Texas, udbrød min nye værtsmor meget begejstret: “Ooooh, that can only mean one thing: shoppiiiing”. Og så informerede de mig lige om at min første weekend i Philly højst sandsynligt allerede går til en helt anden stat. Men nu vil jeg ikke afsløre for meget, hvis det ikke bliver til noget.

Jeg har ikke noget særligt spændende at fortælle om de sidste par dage, men lidt billeder sige mere end ord. Siden sidst har jeg:

Haft besøg af pigespejdere der ville sælge småkager
(er jeg den eneste der tænker “elitepædagogen”?)
Haft lidt Sophie-tid 
Været på Witte museum med Ben
Lagt puzzlespil over staterne noget nær en million gange
(Er ret sikker på jeg kan gøre det i søvne nu)

Det er helt utroligt hvor meget mere selvsikker jeg er blevet på at passe Sophie i ny og næ (ti minutter her, og ti minutter der). I starten var jeg, undskyld sproget, ved at skide grønne grise ved tanken om at skulle holde hende. Nu kan jeg slet ikke give slip på hende igen! (og jeg sørger da også så rigeligt for at få dokumenteret det når jeg har hende).

Idag har den stået på 10 timers arbejde, imorgen står den på 9 og torsdag tager vi lige 9,5. Til gengæld har jeg nogle dejlige weekender i sigte inden jeg forlader Texas. Der er altså noget jeg har fundet ud af at jeg skal opleve inden jeg tager herfra – nu krydser jeg bare fingre for at nogen har tid og lyst til at gøre det med mig 🙂 I kan høre mere om det, når jeg (forhåbentligt) er blevet den oplevelse rigere.
Og ellers, ja, så vil jeg bare lige sige tak for at der er nogen der gider læse mine skriblerier. For med gennemsnitligt lidt over 90 views pr. dag på bloggen kan det altså ikke kun være Lise der besøger den (selvom jeg ved hun tager en god del af views’ne)!
Jeg håber virkelig at jeg snart kan komme med noget rigtig interessant, og ikke kun det her hverdagshalløj der har stået på det sidste stykke tid – så stay tuned everyone.
Lots of love

5

  • Det der gør din blog værd at læse, er din helt fantastiske måde at få selv de mest hverdagsagtige ting til at lyde spændende. Hvis ikke du finder en anden karriere, så kan du altid blive skribent! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie :-)Jeg er en af dine faste læsere her på bloggen, da jeg selv overvejer at blive au-pair til næste år. Jeg tror bare, at jeg er lidt bange for at springe ud i det. Jeg er fyldt 18 her i august, og afslutter 3g til sommer (forhåbentligt, hæhæ), og er lidt nervøs for om jeg er “for ung”. Jeg er lidt genert, og tvivler på mig selv om jeg kan stå til ansvar for andres børn – samtidig ER det noget jeg brænder for, at blive au-pair. Hmmmm. Jeg har været træner i en gymnastikforening siden 2010, og er lige nu træner i to gymnastikforeninger – så de der krav på timer fejler intet ;-). Anyway, jeg skal til informationsmøde ved STS i næste uge, så det bliver spændende! Jeg synes, at din blog er rigtig god, især fordi du både beskriver positivt og negativt om hverdagen, som selvfølgelig er meget vigtigt for mig og andre kommende au-pairs :-). Og slet ikke fordi jeg synes det er godt, at du er kommet i en familie, hvor du har følt/valgt at rematche, men det gør det realistisk for mig, at det kan ske at familien ikke helt passer til en selv. Og jaaaaa, at det er noget der nok skal tænkes godt og grundigt igennem, men man skal også tænke på sig selv, kan jeg blive ved med det her?? (håber du forstår de sidste to sætninger rigtig – no offence at all – jeg forstår dig!). Jeg var også på sprogrejse med STS i sommers, til Australien, hvor vi boede ved værtsfamilie i 2 1/2 uge. Værtsfamilien var søde, slet ikke det, men de passede ikke til mig, så det var ret svært. Heldigvis boede vi jo 3 sammen, så der blev intet sagt til nogen (jeg ved godt det ikke er det sammen som au-pair, her boede vi der jo bare), men ja, det gik jo så, men hvis jeg skulle have boet der længere (selv), havde jeg da helt sikkert også rematchede…. ;-)Anyway, jeg vil følge dig og din blog, og jeg ønsker dig held og lykke med den nye familie, jeg håber du får “det bedre” ved næste familie 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Hannah! Hvor er det hyggeligt at høre at du følger med 🙂 Jeg synes helt klart enhver skal blive au pair, det er bare at springe ud i det! Jeg vil med glæde guide dig igennem ansøgningen osv, hvis du på nogen måde har spørgsmål. Og så må du lige hilse Nete til informationsmødet 😉 Bliv ved med at følge med, så bliver jeg glad! Kram

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • HAHAHAHA! Jeg tænkte også Elitepædagogen! 😀 Dejligt at se du stadig smiler, trods din værtsfamilie utaknemlighed. Hvor er jeg jaloux over dine nyeværtsfamilie. Det shopping lyder rigtig godt, og farligt for pengepungen. Og fedt at du allerede får en oplevelse efter så kort tid der, hvis det altså bliver til noget. Det kan godt være jeg læser din blog udstyrligt meget, men det er kun fordi den er så god, og det er jeg sikker på MANGE andre også synes! Love you, skat!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som du jo nok ved følger jeg stadig meget med i din blog Julie(fordi den nemlig er så god), og håber virkelig din nye familie bare er rigtig sød og du falder godt til. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En svær beslutning