Nostalgi...

Jeg fejrer!

Hurraaaa! Eller hvad man nu siger.. Jeg har kun én arbejdsdag tilbage hos denne her familie, inden den står på en lækker lækker weekend og derefter afsted til philly! Endelig.. Det har jeg godtnok ventet på. Den her uge er faktisk gået afsindigt stærkt, men jeg har ikke fået pakket noget som helst. Rengøringsdamen valgte så også lige at melde sig syg, så jeg skal selv gøre mit værelse rent før jeg forlader det. Hvornår skal jeg dog få tid til det?? Jeg får nok ikke sovet natten til mandag, men pyt nu også med det. Har en 5-timers flyvetur foran mig alligevel, så må jeg få mig en lur der.

Jeg gik ud for at finde noget at fejre med her til aften og opdagede noget meget farligt…. En bøtte Ben og Jerrys til 4,99!! Men jeg fejrer, så jeg må godt 😉 Så nu vil jeg sætte mig til at grine af noget Amalies Verden (havde fuldstændig glemt hvor pinligt dum hun er!) sammen med mine dejlige drenge B&J som jeg har savnet (men glemt…. man glemmer åbenbart meget når man flytter et helt fremmed sted hen!).

Yaaay, hygge!
Håber i har det godt, og jeg glæder mig til at fortælle om min weekend.. Kan dog ikke love hvornår det bliver opdateret, med så mange nye ting stående for døren – men skal som altid nok få det gjort hurtigst muligt 🙂
Mange kram herovre fra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nostalgi...