Katamaran-tur

Jeep- og kamelsafari

Vores anden udflugt var en lidt mere ildelugtende én af slagsen! Da det var meningen at vi skulle have været i Egypten på ferie, og på safari der, så måtte vi jo tage chancen på Gran Canaria også. Vi kørte i jeep hen til en kamelfarm (de kalder det bare kameler fordi det er lettere at sige, men det var altså dromedarer!) hvor vi fik en ridetur på omkring 15 min. Efterfølgende kørte vi i jeep ud til lidt forskellige steder, for eksempel en slags udkigspost, en kamelfarm som havde lidt andre dyr hvor vi også skulle spise frokost, og til sidst hen til en lille by der hedder Fataga som er en “standard” Canarisk by. Guiden var super sjov og spændende og vi havde en dejlig tur. Der blev lavet en film undervejs af alle os turister, men den investerede vi ikke i. Der var afsindigt varmt den dag, men det glemmer man altså når man sidder i en jeep det meste af vejen. Når vi kørte var der nemlig ret koldt, men da vi blev sat af i Taurito efter udflugten skulle vi vandre 1,5 km op af en bakke i stegende hede, til vores hotel. Føj!

Der er altså ikke nogen billeder af mig, og det skyldes ingen lunde at jeg er genert 😉 Har bare ikke fået billederne som Lise har taget endnu. Når jeg engang får de billeder så kan det være jeg laver et lille “Gran Canaria i billeder” med billeder som jeg ikke har vist jer. 
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Katamaran-tur