Følg mig!

Når ens bomuldsnederdel bliver vasket for første gang

Kender i det, man passer et stykke tøj ret godt, og er faktisk ret vild med det som man står der i prøverummet? Man er faktisk stadig ret vild med det, når man har det på første gang. Så bliver det så vasket. Og man indser at tøjstykket er lavet i ren bomuld. Da jeg tog denne nederdel på idag, for anden gang, følte jeg mig bogstaveligt talt som en flodhest. Hvor mange kilo har jeg lige taget på siden jeg havde den på sidste gang?? Well, jeg ved tilfældigvis at jeg ikke har taget så meget som et gram på – faktisk stik modsat. Men selvom jeg ved det, så er det altså ikke godt for selvtilliden… Jeg magtede derfor ikke en tøjkrise og tænkte, at jeg ville beholde den på. Så er der en lille bitte chance for at jeg synes jeg ser bedre ud imorgen, når jeg skal i byen. I aften er jo bare hygge og tapas.

Mit hår er godtnok blevet langt, men trænger virkelig også til en ordentlig omgang! Ved bare ikke om det skal gå udover længden eller bare spidserne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg mig!