Barcelona! (Indsæt hjerte her)

Souvenirs

Igår brugte jeg lidt penge på souvenirs. Da jeg var i det gotiske kvarter (barrio gotico) var der super mange souvenir shops, og jeg kunne ikke stå for en af de der helt klassiske kliché souvenir trøjer. Den er simpelthent så fin! 

Senere på dagen var jeg i den spanske by (poble Espanyol), hvor jeg fik frokost. Desværre regnede det så det var lidt surt og svært at tage billeder. Inde i byen er der en hel masse håndværks butikker, med håndlavede ting. Jeg besøgte en lille smykke forretning hvor jeg købte et par fine øreringe lavet af kobbertråde. Jeg lovede hende vist også at jeg nok skulle komme tilbage på et tidspunkt indenfor 3 år… (Hvilket jeg slet ikke ville have noget imod!!)
Fredag aften blev det ikke til det magiske springvand alligevel, da jeg havde fået afvide at det var under renovation hele januar. Jeg hyggede derfor lidt med nogle af hostellets beboere og det blev til en lille bytur. Jeg ville så besøge springvandet igår aftes, men da jeg kom derud stod der at de havde forlænget reparationstiden med 6 dage – jeg når altså slet ikke at se det. Endnu en grund til at komme tilbage SNART! 
Idag skinner solen fra en skyfri himmel (igår var der overskyet og regnede…) så det skal jeg nyde! Jeg går en tur ned af Las Ramblas (igen igen men det er det værd!!), ender ved havnen, kigger i det eneste shoppingcenter der er åbent om søndagen og tager nok i aquariumet som ligger lige ved siden af. Glæder mig til en hyggelig dag! 

Håber i hygger derhjemme! Kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona! (Indsæt hjerte her)