Top 3 Boyband-sange for tiden

Its been a while

Jeg har ikke sådan rigtig været i humør til at blogge. Jeg har ikke været i humør til noget som helst faktisk. Jeg prøver lidt at tvinge lysten til at komme tilbage, derfor skriver jeg det her indlæg. Men God knows if it’ll work.

Anyways, jeg har fået midlertidig fuldtid på arbejde pga en hel masse stressende ting der er sket deroppe, og det var virkelig ikke en del af min plan det her efterår. Jeg klager selvfølgelig ikke over de ekstra penge der dermed kan finde vej til min flyttehjemmefra-opsparing, men jeg er lidt ked af at jeg ikke kan fokusere mere på mit vægttab. Jeg føler at jeg lige om lidt starter i skole, og ikke har nået det jeg vil når jeg kommer dertil. Selvom det går jo nok det hele.

Derudover har der sat sig noget permanent i mit ansigt. Jeg har tidligere fortalt en lille smule om at jeg skulle have briller, og nu har jeg fået dem. Det tager nok lidt tid at vænne sig til, men fedt nok at kunne se noget mere end et par meter væk 😉

IMG_0876.JPG

Jeg ved godt det er et lille checkin men det er alt i får lige nu! Jeg håber i har en hyggelig tirsdag aften. Jeg er ved sæsonafslutningen på Teen Mom 2!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 3 Boyband-sange for tiden