Et frygteligt savn :-(

Bandera, The cowboy capital of the world

Som overskriften så fint fortæller, så tilbragte jeg (ikke ret meget af) dagen i Bandera, sammen med dejlige Franzisca. Vi kørte herfra omkring klokken 10:30, så vi kunne spise frokost der, eftersom det er en times kørsel ca. Jeg tror ikke vi havde nogen forventninger, og jeg kan ikke helt finde ud af om jeg var skuffet, men det er nu hyggeligt at have været der alligevel. Bandera er, sjovt nok som i kan læse, verdens “Cowboy Hovedstad”. Altså en by hvor de er lidt bagud med alting 😉 Vi vandrede bare rundt i hele byen (har ikke gået så langt i meget lang tid…), og legede rigtige turister. Efterfølgende spiste vi så på en BBQ-bar i rigtig cowboy-stil, hvorefter vi tog hjem. Der er ikke så meget at fortælle, så lad nu bare billederne tale for sig selv:

Bagefter tog vi hjem til Franzi, da hun var alene hjemme. Vi så et par film (eller rettere jeg gjorde, Franzi sov… Og så måtte jeg ikke engang få danske undertekster på!! Altså..), hvorefter den stod på spisning på The Yardhouse sammen med Janine og Rosemary (min områdeleder). Vi hyggede rigtig meget, fik super lækker mad og nød ellers bare en lørdag aften. Jeg fik rigtig hyggelige afskedsgaver, hvor er de altså bare søde!

Gave fra Rosemary, kort fra alle 3
Gave fra rosemary: Alamo Crackers, Alamo kalender og Texas-formet sæbe
Gave fra Franzisca <3 Bagsiden af t-shirt 
Forsiden af t-shirt

Som skrift på kortet står der:

“I’m not good at goodbyes,
so lets just pretend we’re
playing hide and seek…

… and you’re going to be
real hard to find.
I’ll miss you.”

Og så er der tre personlige hilsener inden i fra dem.. Det har været en rigtig skøn dag, bortset fra noget her til aften, som i nok skal høre om imorgen engang…. 
Nu vil jeg smutte i seng (efter jeg har hængt mit vasketøj op…). Har siddet med tændstikker i øjnene for at vente på det s**** vasketøj blev færdigt! Vasketøj der ikke vasker sig selv og kufferter der ikke pakker sig selv, har jeg slet ikke noget til overs for. BUM
Mange kraaam

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et frygteligt savn :-(