2. december, og ren hygge

Philadelphia Magic Gardens

Den 1. december mødtes jeg jo med en ny pige, Sophie fra Frankrig. Vi mødtes downtown for at spise en lille smule før vi tog i Philadelphia Magic Gardens, som hun gerne ville se. Vi endte på McD, og sad der i rigtig lang tid og snakkede, hvilket var virkelig rart, så vi kendte hinanden en lille smule før vi lavede en hel masse. Philadelphia Magic Gardens er et mosaik-galleri, altsammen lavet af kunstneren Isaiah Zagar. Der er ikke så meget at fortælle, billederne taler for sig selv.

Sophie

Bagefter tog vi i Macy’s fordi Sophie gerne ville skrive brev til julemanden 😉 Hun er lidt et legebarn, men hun er nu meget sød! Så så vi også Macy’s store juletræ, og måske skal jeg se deres berømte lysshow i weekenden. Til sidst sad vi på Starbucks og hyggede med noget varmt at drikke og en lille kage. Det var virkelig en hyggelig dag, og meget rart at se hende inden vi skal til en kamp på fredag, som vi aftalte før vi så hinanden. 
Juletræ i Macy
Mit brev til Julemanden
Santa Mail! 
Varm Kakao og snemand-kage!

Og nå ja, den kamp jeg snakkede om: Skal med Sophie og en af hendes veninder ind og se NBA kamp, Philly 76’ers VS Boston Celtics. Jeg vil egentlig helst holde med Celtics fordi jeg har fået af vide de er gode – men det er vist ikke så sødt mod Philadelphia. Jeg kan godtnok ikke reglerne for basketball, men derfor kan det da godt være spændende 😉 Glæder mig i hvert fald!

Det var det herfra – stay tuned, er i bloghumør idag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. december, og ren hygge