Hjemmelavet burger og en løbetur

Sommergule negle

Jeg er typen der elsker fine og vedligeholdte negle! Jeg har bare to problemer: mine negle flosser når de bliver for lange, fordi de er seriøst papirstynde, og så er jeg downright elendig til at lægge neglelak på. Hvis jeg havde råd ville jeg få dem ordnet professionelt mindst en gang om måneden – men det har jeg naturligvis ikke råd til. Første problem er jeg ved at prøve at rette op på, hvilket er grunden til jeg for nylig investerede i Essie’s basecoat Grow Stronger. So far synes jeg ikke det virker, så hvis andre har gode råd, så kom endelig med dem. Angående det andet problem er der kun én vej frem: øvelse gør mester. Så jeg eksperimenterer lidt for tiden. Idag faldt valget på en fin gul en af slagsen fordi vejret er så skønt i Madrid – det er helt sommer.

DSC_2612

DSC_2608

Tag jer ikke af mit udseende ellers, jeg kører den low idag da jeg ikke har foretaget mig noget udenfor lejligheden, haha!

Neglelakken er fra mærket flormar, som ikke er vildt god men til prisen (de koster mellem 7-10 euro) er den fin. Farven er Canary og er fra deres serie Satin Matte. Ringen er en gammel sag fra h&m, som er en af mine yndlings for tiden.


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet burger og en løbetur