Lidt tanker om bloggen

Jeg er Faxe kondi booster fan – er du?

Hej jeg hedder Julie og jeg har et problem. Jeg drikker ALT for meget Faxe kondi booster. Men shit det er godt! Jeg kan ikke lide kaffe, men kan som så mange andre virkelig godt bruge et energiboost engang imellem. Jeg prøvede alle energidrikkene; redbull, hustler, burn, xray, cult, monster og jeg skal komme efter dig. Og den ene smager værre end den anden. Jeg kan til nøds drikke redbull og burn, men jeg kan ikke rigtig lide det. De andre kan jeg slet ikke udstå!

Men SÅ prøvede jeg Faxe Kondis booster, og jeg var i HIMLEN! Og det kommer jeg hver eneste gang den himmelske drik berører mine smagsløg <3 Men jeg er stadig lidt kræsen, for det er kun den grønne og SLET SLET ikke den blå, jeg kan lide. Hvis den nogensinde ryger af markedet, så dør jeg stille i mit indre. Og mit energiniveau med. Jeg får overhovedet ingenting for at skrive det her, jeg er bare kæmpemæssig fan. Er du?

PS lad dig ikke snyde af dåsen der siger Faxe kondi energy, og ikke booster – det er bare fordi de er købt i Tyskland. Så meget fan er jeg nemlig, at jeg skal have et helt lager!

IMG_0748.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt tanker om bloggen