Finally friday

Mekaniker-me!

Havde en sjov oplevelse tidligere idag, som jeg altså bliver nødt til at dele med jer!
Var på legepladsen med begge drengene til eftermiddag, og da vi ankommer holder der to biler på den lille parkeringsplads. Den ene bil kunne ikke starte, og den anden holdte så klar til at starte med startkabler. Rundt omkring stod der fire forvirrede unge mænd (vel mellem 20 og 23, ikke helt grimme af udseende og to styks med bare maver) og ikke havde nogen anelse om hvordan de der startkabler skulle placeres. Da de havde stået og set fortabte ud i noget tid (og jeg var færdig med at savle) spurgte jeg om de havde brug for hjælp. Det var selvfølgelig med bankene hjerte, for det ville være pinligt at tilbyde sin hjælp og så gøre sig selv til grin fordi man ikke kunne finde ud af det :p Men eftersom jeg har haft en smule øvelse på den gode gamle mazda derhjemme, så tog jeg chancen. 2 sekunder efter var bilen startet og klar til at køre 😉 De synes jeg var så sej at de bad om at få taget et billede med mig så de kunne fortælle og vise deres venner hvor sej en pige kan være! Og da deres tændte radio så få sekunder efter begyndte at spille “Call me maybe” gik jeg meget flov derfra… Men det var en sjov oplevelse og gav da lige et lille selvtillidsboost 😉

Her til aften skypede jeg med den sødeste pige, og helt ubevidst blev det en temmelig lang samtale… Vi kunne bare ikke stoppe med at snakke igen, for det er sku lidt underligt ikke at kunne snakke sammen hver dag som vi plejede at gøre!

Jep, læg mærke til tiden! Hvis i ikke kan læse det siger den 3:41:40…

Det var bare igen en lille update fra mig – kan slet ikke lade være med at dele hver en lille ting der er at fortælle, lige for tiden :p Håber ikke i er trætte af det (ellers kan i jo selvfølgelig lade være med at læse med…)

Sov godt! Eller.. ja.. Jeg kan sove godt, i andre kan vel snart stå op 😉 Men det er selvfølgelig lørdag… Nå, godnat!

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally friday