Tiny winy indlæg

Sixflags once again!

Har idag været i sixflags igen, for at prøve lykken med bedre vejr.. Ikke for at klage, men denne gang var det altså ret varmt til tider :p
Well, jeg havde jo den fribillet og min veninde Franzisca har sæsonkort, så vi tog sammen derind, igen uden at forvente at blive der i en evighed.. Vi var der i 3 timer, og fik prøvet alle de store forlystelser (undtagen vandforlystelserne, for Franzi ville ikke blive våd….). Der var igen ikke nogen mennesker og vi stod ikke i kø i længere tid end to ture, så det var lige til at overkomme. Efterfølgende tog vi så hen til La Cantera (som ligger lige ved siden af) og spiste en sandwich og shoppede lidt. Eller, jeg kiggede kun, Franzi brugte penge 😉 Jeg var hjemme ved 17:30 tiden, og har bare hygget lidt med familien og ordnet lidt forskellige ting.. 

Der er egentlig ikke så meget at fortælle, men et par enkelte billeder kan i da godt få:

Supermand forlystelse
Frit fald – i sindssyg version!
En sindssyg forlystelse!! (Totalt rollercoaster-tycoon agtigt)
Vi fik da også lige taget et billede med Duffy fra looney tunes

Ellers er der lige et par billeder fra min uge. Jeg har:

Lavet smilende dessert til Benedict
Hygget mig med drengene
endnu mere hygge
Spist sund morgenmad…
… og usund dessert
og oplevet endnu mere regnvejr i texas
Jeg har i løbet af ugen også erfaret at Alexander elsker sangen “Lille Blob” (godnatsang fra Min Søsters Børn) og Ben elsker sangen “Sort, sort snak” (af Femininum), så dem har vi hørt rigtig meget.. Sara har igen en af de der aftener hvor hun tror hun føder i nat, så må vi se om det holder stik denne gang!
Ellers er det vist snart sengetid for mig, selvom jeg først skal arbejde klokken 12 imorgen. Føler mig dog lidt opkogt – har sikkert fået for meget sol idag. 
Håber i har det godt – Mange kram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiny winy indlæg