Søskendehygge

Mine nytårsforsætter

Generelt synes jeg man skal passe på med hvad man forventer af sig selv og sine nytårsforsætter. Jeg har tænkt meget over mine og har kogt det ned til tre rimeligt brede og opnåelige forsætter:

1. I det nye år skal jeg være bedre til at tage billeder!
Det er der to grunde til: for det første er jeg ret vild med de minder man kan hive frem fra gemmerne. For det andet er jeg virkelig dårlig til at skrive blog hvis jeg ikke har nogen relevante billeder at sætte ind. Har skrevet meget få indlæg uden billeder, men synes bare de bliver for kedelige. Så flere billeder = flere blogindlæg!
2. Jeg skal være bedre til at nyde det jeg har, i stedet for at ærgre mig over det jeg kunne have haft.
Jeg tror mit nederlag med ikke at fuldføre au pair programmet i USA har taget lidt mere på mig end jeg lige først ville indrømme. Jeg har tænkt meget over hvordan jeg dog kunne komme tilbage dertil, eller på anden måde retfærdiggøre det faktum at jeg ikke fuldendte det, men det er slet ikke sådan jeg skal gribe det an. I stedet vil jeg sige “nå det gik sku ikke så godt, så prøver vi noget andet i stedet!” Første skridt på vejen er helt klart at jeg nu har indset det! Andet skridt på vejen er at prøve lykken i Madrid 😉
3. Jeg skal stoppe med at sætte grænser for mig selv.
Jeg er stadig ung, og ved godt hvad jeg vil med mit liv i forbindelse med uddannelse. Jeg ser ingen grund til at skynde mig at blive uddannet, jeg når det nok. Så hvis jeg har lyst til at tage et sabbatår mere under uddannelsen, lave det frivillige arbejde jeg drømmer om eller bare opleve verden så må jeg gerne det. Når det så er sagt glæder jeg mig meget til at studere igen, men det skal ikke betyde jeg fravælger andre ting i den sidste ende.
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskendehygge