Indlæg nr 200 og Lolas fødselsdag

En del af Bloggers Delight

Jeg har valgt at flytte min blog til Bloggers Delight af flere årsager;

Jeg har langt flere muligheder for at indrette bloggen præcis som jeg vil have den – der er blogspot en smule bagud.

Jeg har nu blogget i et år og 9 måneder og jeg er slet ikke klar til at tage bloggen ned. Indtil nu har den været meget Au Pair præget, og jeg ved at flere af mine læsere nok falder fra når det ikke handler om det længere. Nu bliver bloggen mit sted hvor jeg kan skrive om alt det der falder mig ind – som jeg egentlig også har gjort indtil nu, men stadig styret af mine to jobs som Au Pair.

Jeg er klar til at bloggen skal fylde noget mere i mit liv, og så må vi se hvor det fører til.

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at jeg ikke henviser for meget i nye indlæg, til gamle indlæg, som nye læsere dermed ikke kan forstå. Det er selvfølgelig umuligt at undgå det helt, og jeg vil dermed prøve at linke til gamle indlæg så nye læsere kan få mere forståelse. Når jeg engang får det tekniske på plads vil bloggen fra blogspot blive flyttet herover så man stadig kan finde alle indlæg – det gør jeg både fordi at jeg som sådan ikke starter en ny blog, jeg flytter bare, og fordi jeg gerne selv vil have mulighed for at kigge tilbage til dengang jeg startede.

Jeg håber i er klar på at følge med. Det er stadig mig, næsten den samme blog, bare et nyt domæne. Tak!

jullee

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr 200 og Lolas fødselsdag