Det der tilbud på Essie neglelakker

Top 3 feel-good sange for tiden

Åh hvor jeg elsker feel-good sange. Jeg er virkelig fan af at de er kommet så meget på banen på det sidste. Lige for tiden er der ikke noget bedre, end at smide sådan en sang på, og ordne hyggelige ting; skrive blogindlæg, lægge neglelak og bare slappe af. De her tre har været ekstra meget på repeat den sidste uge, og de holder stadig.

Den første er Colbie Caillat’s try. Den giver virkelig stof til eftertanke, og så tror jeg på at den giver selvtillid til de fleste piger derude. Virkelig en fantastisk sang med en overdrevet dejlig tekst.

Den næste er helt ny, bare en uge gammel. You + me – you and me. Den er fra en ny duo med Green Dallas og Pink. Den har virkelig en feel-good melodi og så har de bare nogle skønne stemmer der går godt sammen.

Den sidste er en gammel sag – den er fra 2009. Det er Edward Sharpe and the Magnetic Zeros – Home. Mest af alt er den på listen fordi den har så mange goder minder i sig, fra min side af, og så er den bare så oldschool-feelgood at jeg slet ikke kan få nok.

Hvis i har nogle feel-good sange jeg bare ikke må misse, så smid dem endelig i en kommentar. Hvilke(n) er jeres yndlings for tiden?


Følg JulieValsby Blog på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der tilbud på Essie neglelakker