Becoming a part of the new family!

Quick check in

For at fortælle at jeg har haft en anderledes men sjov aften! Vi var ovre at spise ved deres vennepar Ted og Heather som jeg har fået af vide jeg kommer til at se meget mere til – heldigvis! Heather var ved at lave mad da vi kom, så drengene legede, mændene så OL og kvinderne (that includes me :p) var i køkkenet. You know, as usual. Heather og Sara snakkede rigtig meget om børn, problemer osv, som faktisk var ganske interessant at høre på, selvom de blev ved med at sige det ikke var for at snakke mig ihjel, de var bare mødre. Forståeligt! Selvom drengene ikke altid kunne komme overens (børn har det ligesom med altid at ville lege med det samme legetøj, men sjovt nok er der aldrig nogen der vil dele…), fik vi et SKØNT måltid mad (shepherd’s pie med kylling) og banankage, vildt lækkert!

Nå, men pludselig får Heather så den idé at vi skal spille Just Dance på wii.. Åååh gud, tænkte jeg først, det ved jeg ikke rigtig om jeg tør.. Men jeg havde ikke noget valg, og det endte faktisk ud med at blive helt hysterisk sjovt! Kan i forestille jer et amerikansk ægtepar (hvis i forstår hvad jeg mener…), en ret gravid dame, en Au Pair og en skaldet sjov gut danse på samme tid, til tonerne af både ABBA og Michael Jackson? Godt, forestil jer så fire små drenge der overhovedet ikke kan forstå hvad deres forældre laver, og faktisk gerne vil have dem til at stoppe så de hiver og slider i dem samtidig med. Et meget sjovt syn! Og i kender Michael Jacksons dans, det er absolut ikke let at efterligne kære venner. Men vi havde det rigtig sjovt og de er en skøn familie. Glæder mig til at se mere til dem! 🙂

En glad men udkørt pige efter en lang dag!

Kan virkelig ikke forstå der kun er gået én dag! Er fuldstændig udkørt og rundt på gulvet i mit hovede. Det bliver godt med en god nats søvn (i en seng der btw er helt fantastisk!) og så er det på den igen imorgen hvor den står på en tur til nabolagets udendørs fælles pool, og aftensmad med Jason’s forældre. 
Over and out for today! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Becoming a part of the new family!