Exploring the City that never sleeps!

Saying goodbye…..

… Is never funny! I dag har jeg sagt farvel til min dejlige storesøster og jeg savner hende allerede. Det har været skønt at have en støtte i de her dage! Hun er på vej hen til sin værtsfamilie. Fordi jeg er på infant specialized holdet rejser vi først videre imorgen da vi har brug for flere timer end de andre..

Der er varslet om meget storm idag (de varsler tornado!), hvilket betød at flere af de Au Pairs der skulle rejse videre i dag måtte komme tilbage på hotellet fordi deres fly var aflyst – de kan så først komme hjem i nat. Heldigvis er Anjas fly kun 20 minutter forsinket så hun ankommer stadig ved sin værtsfamilie i dag.

Der er meget tomt på hotellet nu hvor de fleste er taget afsted – vi er kun ca 25 tilbage i forhold til de 132 vi var fra start, så vi hygger os den sidste aften. Der var RIGTIG varmt klokken 17 da vi havde fri fra skole så vi lagde os ud til poolen og hyggede. I aften bestiller vi pizza og har “Brasillian party” på et af værelserne.

Hygge og varme ved poolen (er slet ikke blevet tanned 🙁 )

I morgen begynder mit nye fantastiske liv og jeg kan slet ikke vente!!
Tusind kram fra staterne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Exploring the City that never sleeps!