Som tiden dog flyver

Fuld knald på legebarnet

Til formiddag har vi været i Morgans Wonderland som er et kæmpe udendørs legeland bygget specielt til børn med forskellige handicaps. Morgans Wonderland er bygget af Morgans far, som er ejendomsudvikler, til Morgan, og alle andre handicappede som har brug for ekstra hjælp og plads når de leger. Det er et skønt sted, meget børnevenligt og hyggeligt. Det er ikke helt enormt stort og fascinerende men både karusellen, legepladserne, toget og jeeps’ne er tilgængelige for børn der er i kørestol, hvilket er et fantastisk koncept. Jeg blev i hvert fald et legebarn igen (et ansvarligt et af slagsen, selvfølgelig! 😉 ) og vi hyggede os i et par timer. Bonusinfo omkring MW: alle der arbejder der arbejder frivilligt således at parken kan blive ved med at holde sig kørende uden at tænke på en masse udgifter. JEG er imponeret!

Morgans Wonderlands kendetegn

Ben og Alexander på karusellen 

Var lige en tur forbi “The Wharf” også ;-)…

…Hvor Ben og jeg fangede denne utroligt grimme fisk.
Hvis nogen har bonusinfo om hvad det er for en,
så smid det endelig i en kommentar

Efter en dejlig frokost blev vi forkælet med doughnuts som jeg aldrig har smagt før. Desværre er jeg hoppet lige i fælden for jeg elsker dem! Nu har jeg fri indtil klokken 17 som skal nydes fuldt ud! Det betyder nok lidt søvn (hæhæ), lidt læsning og måske en lille tur til poolen. Man lærer hurtigt at udnytte hvert eneste minut af sin fritid her!

Min frokostdessert: cola og krispy kreme doughnut

Det var for én gangs skyld et af de kortere indlæg, det skal jeg prøve at holde mig til 😉 Det var alt for nu – min seng og bog kalder!

Bonusbillede: et af de underlige skilte man finder her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Som tiden dog flyver